Seppo Nieminen

Ikä: 73v.

Ammatti: Hallintotieteiden maisteri, eläkkeellä

Asuinalue: Vieremä

– Tunnetta ja tietoa

Hallintotieteiden maisteri, eläkkeellä, 73v, leski, kaksi poikaa ja neljä lastenlasta.

Etujasi hoitamaan tarvitaan henkilö, jolla pitkäaikainen työkokemus (40 v) Hyvinkään kaupungin päätöksenteosta.

Olen toiminut kaupunginsihteerinä, hallintojohtajana ja suunnittelujohtajana. Siirryin työeläkkeelle 67-vuotiaana. Olin ehdolla viime vaaleissa ja pääsin varavaltuutetuksi. Kuluvan kauden olen ollut tarkastuslautakunnan sekä Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen johtokunnan jäsen.

Harrastukset: vapaaehtois-/hyväntekeväisyystoiminta lionseissa ja seniorien digineuvonta Enter ry:n kautta, kieliopinnot, ulkoilu ja lukeminen.

Pidän tärkeänä seuraavia asioita:

  • Turvataan sote-palvelujen hyvä saatavuus ja laatu Keusoten ja HUS:n kautta. Mahdollisten hyvinvointialueiden muodostuminen on Eduskunnan käsiteltävänä.
  • Panostetaan Hyvinkään veto- ja pitovoimatekijöihin sekä niiden markkinointiin. Silloin saamme kaupunkiimme lisää yrityksiä, työpaikkoja ja asukkaita. Kaupunki saa lisää verotuloja sekä kaupat ja palveluntarjoajat lisää asiakkaita. Positiivinen kehityskierre luo hyvinvointia.
  • Kaupungin palveluverkko (mm. koulut ja päiväkodit) on pidettävä laadukkaina ja taloudellisesti tehokkaina. Pienenevät ikäluokat tuovat siihen oman haasteensa.
  • Ylläpidetään ja kehitetään vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia. Tuetaan Hyvinkään tapahtumatarjontaa. Hyvät harrastusmahdollisuudet lisäävät asumisviihtyvyyttä.
  • Terveyden ylläpitämiseksi edistetään liikuntaharrastuksia. Senioreiden liikunta on hyvää ennaltaehkäisevää toimintaa.
  • Kunnalliset palvelut turvattava toistaiseksi myös ei-sähköisinä.
  • ”KAVERIA EI JÄTETÄ”

s-posti: seppo.nieminen2@gmail.com

puhelin: 040 556 1602